onsdag 23 juli 2008

Fjällcykling

Vi har förflyttat oss till Sälen och 5-dagars.
Ikväll har jag kört till Rörbäcksnäs och testat de MTB banor de har anlagt där. finfina banor - rekommenderas!

torsdag 17 juli 2008

Finnmarken runt

Idag åkte vi - Anders, Kim, Peter och Lennie - runt Finnmarksturen. fin o torr bana. Trots regn och kyla på andra halvan av banan kom vi runt på 5.40 inkl vattenpåfyllning mm mm.

söndag 13 juli 2008

Mörksuggejakt

Idag var det dax för årets andra tävling för min del. Mörksuggan är en favorit! Kom iväg skapligt uppför backen och klarade med en hårsmån att undvika att köra på Martina som ramlade framför mitt hjul i utförslöpan ut på hygget efter ca 9 km. På grusvägen upp mot soptippen kom jag ikapp Kim och vi hade ett fint samarbete ända fram till elljusspåret vid Nittsjö. Där kom jag för långt bak i gruppen och tappade kontakten med Kim. Försökte ta ikapp honom ända in i mål men lyckades inte. Nöjd i alla fall.
Martin vann sin klass i Lilla.

lördag 5 juli 2008

Lite Actionfoto


Idag klev vi upp kl 05.00 Martin o jag. Martin skulle vara med på första MTB-tävlingen på ett bra tag, för att försöka få fart på benen inför SM. Tävlingen gick i Västerås så vi hade ca 1.40 tim åktid dit. Kl 6 rullade vi iväg.
Väl på plats rullade vi runt banan. sedan fotade jag lite för att börja lära mig kameran och positioner. Detta är den bild jag blev mest nöjd med. Men både hjul och delar av huvud saknas! :-) Mycket kvar att lära men kul!
Martin kom 2: i sin klass vilket inte gjorde det hela sämre! på väg hem stannade vi på Haglöfs outlet där jag fyndade byxa, fleecetröja och en annan tröja.

torsdag 3 juli 2008

Inför Mörksuggan


Idag körde jag igenom Mörksuggebanan för 2:a gången denna säsong. Kim o Peter var med. I början blev det lite ryckig körning eftersom Kim hade nått problem med bakhjulet. Ett mystiskt skorrande som vi aldrig lyckades identifiera vad det var störde Kim. Efter ett tag fick vi upp ett bra och jämt tempo. Formen börjar infinna sig lite, men inga rekordtider är att vänta på Suggan i år för min del iaf. Banan var torr och fin - för torr, så lite regn får det komma innan tävlingen.

tisdag 1 juli 2008

Nya prylar


Idag kom min kamera som jag beställt från UK. En digital systemkamera - Canon 40D med kitoptiken 17-85 IS USM + ett telezoom 70-300 IS USM. En väska - Lowepro Slingshoot 200 hade jag också lagt med i paketet, liksom UV-filter och minneskort.
Fick telezoomen, väskan, minne och filtren "på köpet" jämfört med Sverigepris. Varför är alla prylar så dyra i Sverige? Det är ju lika med cykelprylar?!?
Dessutom kommer jag få 2300SEK i cashback från Canon. Nu skall det bli fota av :-).