söndag 3 oktober 2010

Cykelhelg

Några timmar har spenderats till sporten under helgen. Betydligt fler som åskådare än utövare skall villigt erkännas.

Inledde med att kolla åp DamElitens VM linje igår morse. Det utveckalde sig till en riktigt spännande uppgörelse där Emma Johansson satt med välplacerad hela vägen in och kunde till slut knipa bronset - lite snoppet kanske då silvret var innom räckhåll. Emma hade dock Vos att tacka för pallplatsen då det var hon som drog upp långspurten som Emma kunde gå med i.

På lördagkväll var det så dags för timrekordförsök i på YA Arenan - Pia Backman och Friedrich Eltester körde. Pia putsade putsade till det med 26 varv - 189 varv lyder det nya rekordet på. Stongt!

Imorse var det dags för HerrElit att göra upp om VM medaljerna och där vann Thor Hushovd. Matti Breschel såg ett tag ut att kunna knipa titeln, men Thor var starkast och kunde vinna klart. Grattis Norge!

Efer att ha beskådat all denna cykling var man ju lite sugen på "the real thing" - att cykla själv. Vid 12 kom Kim förbi och ville ha hjälp med växeljustering på sin "nya" vintercykel. Det visade sig dock att han monterad en inkompatibel lösning  - SRAMreglage med Shimanobakväxel.

Vi stack ut på ett distanspass via Haghed-Bjurs-motSågmyra-Lustebo-Grycksbo-Grälviken-Aspeboda-Olsbacka o hemmåt. Vi skrapade ihop 3 timmar. Så, då var man igång med försäsongsträningen då efter 2 veckor vila. Det skall bli kul. Snart är det sommar igen - eller.....;-)

Blogger har tydleigen lagt ner bilduppladdningen så ni får bilder nån annan gång.

Inga kommentarer: