onsdag 12 februari 2014

En dag att minnas

Herrarnas sprintfinal igår är redan inskriven i historieböckerna. Vilket lopp! Tycker lite synd om Teodor - hans briljanta insats hamnade i skymundan när nästan all mediafokus riktades mot Emil.
Hellner klarade sig med ett Fischermärke på låret - tur det. Hade varit surt om han inte kunnat fortsätta tävla i OS. Gafarov glömmer säkert helst gårdagen.

Idas krafter trött betänkligt i finalen och det blev dubbelt norskt på dampallen. Ingen rättvisa i världen då Astrid som låg på en fin fjärdeplats under loppet drabbades av stavbrott......Som om det redan inte vore nog med motgångar...

Långloppscupen kommer omfatta 9 deltävlingar i år - sex fullföljda lopp räknas i cupsammanställningen. Åtminstone ett eller två för få, enligt mig. En cup är just en cup och det borde premieras mer att ha fler resultat än "bara" sex stycken. Kul med en ny bana i cupen - skall bli kul.

Börjar dra ihop sig att sätta ner foten kring årets vårträningsläger och det lutar åt att det blir i april på Mallorca. Inga detaljer spikade men jag ser verkligen fram emot det. Den ön bjuder verkligen på fina möjligheter för cykling. Det kommer bli racer och jag kommer förmodligen att hyra cykel på plats, då det finns kompetenta hyrfirmor med bra utbud där.






Inga kommentarer: