söndag 25 januari 2009

Vecka 4

snart till ända.
Inget uppseeväckande har hänt denna vecka.
Spinning i måndags, onsdags och tordags, då jag sett framemot det grymma passet med Anna. Istället dök en veteran i sammanhanget upp, Thomas, som blivit inkallad i sista stund. Nåja han körde också pass som inte gick av för hackor på den tiden han var ledare. det var riktigt bra den här gången också.

På Fredag kväll var Barbro och jag på Söderbaumska skolan och tittade på 8:ornas musical. Vi har ju bevittnat en del musicaler genom åren där på skolan och det brukar hålla hög klasss. Det var inget undantag i år. Otur bara att Anna som varit hemma från skolan denna vecka inte kunde vara med. Hon hade sett fram emot det så mycket...

Lördag, tja, städdag, ni hör själva hur spännade det var.

Idag har jag sportat hela dagen, mesta tiden framför TV som åskådare - men jag klämde 1,5 tim på spinningcykeln under tiden som bandyn pågick. Hade tänkt ett distanspass på 2,5-3 timmar men vädret inbjöd inte till det. Mycket snö på skogsbilvägarna ger iof bra styrketräning men så kul är det inte. Så lite "fuskande" fick det bli i stället. Inget är ju som att cykla på riktigt.

Inga kommentarer: