fredag 23 mars 2012

TGIF

Malaysian Grand Prix går av stapeln i helgen. Mercedes och McLaren är de 4:a snabbaste efter 2:a fria träningen på morgonen idag. Vettel sliter en bit bak på 10:e plats och noterbart är att Lotusföraren Grosjean ligger före honom liksom teamkompisen Webber. Alonso är den klart snabbare i Ferrari-teamet på 6:e tid medans Massa inte riktigt verkar få till det o har bara 16:e bästa tid.
En fri träning återstår innan det är dags för kval imorgon och som sagt race på söndag.
TV10 sänder kvalet imorgon bitti 8:55 och eftersänder tävlingen på söndag 15:45. Viasat Motor gäller om man vill se racet live söndagmorgon 9:30.

Iövrigt rullar träningen på bra med 3 intervallpass/spinning och 2 distanspass i veckan. Så har det sett ut de senaste 2 veckorna. Fick ett fint pass i solen igår på MTB. På vägar. Inte så inspirerande men bra för axeln. Men nu börjar tålamodet tryta vad gäller MTB på väg. Nästa pass får bli racer om det blir ytterligare vägpass. Annars skulle ett MTBpass med inslag av skogsåka sitta fint. Får göra ett försök i helgen o se hur det käns i axeln i skogen.
Har ju ett par nya racerhjul som skall "köras in" innan avfärd mot Italien och Scalen måste övas mer på i skogen för att bli van "hardtailandet" och finjustera lite inställningar. Så känslan i axeln få avgöra. På väg som sagt inga problem längre.

För er i Falutrakten som vill få upp lite flås rekommenderar jag denna TT på söndag. Få se om jag vågar mig dit.

Inga kommentarer: