fredag 18 april 2014

Home sweet home

!Hola. Gojjan vid baren har under veckan hälsat 1000tals gånger på alla gästerna!

Så där ja! Tänka vad en vecka går fort! Ännu fortare går den som bekant när man har kul.
En vecka på Mallorca bara försvann i ett nafs.
Resan ner gick bra - inga förseningar eller andra incidenter. Vi var framme på hotellet timmen efter midnatt på fredagen.
Cyklarna levererades till oss vid hotellet på utsatt tid och efter lite mekande med pedaler och sadlar rullade vi väg. Lugnt och fint ut på platten mot en fika i Petra. Första och enda regndropparna fick vi på oss när vi satt och fikade annars har det varit blå himmel.

Sedan har det väl rullat på om man säger. Oändliga variationsmöjligheter - framför allt på platten. Vi körde varannan dag berg och varannan dag platt. På det sättet fick alla i gänget sitt och benen lite återhämtning.

Veckan bjöd på de flesta "cykel-måsten" som ön bjuder - eller vad sägs om fika på torget i Petra, fika på torget i Soller, stigningarna uppför Sa Calobra, Puig Major och Lloc - den sista både från Pollencahållet och Selvahållet.
Vi hann även med en tur upp till klostret på Randa, kolla in båtarna i hamnen i Port Pollenca, och inte minst körde vi i förrgår den förmodligen vackraste turen på ön -  "Coast to Coast Classic" - som går från Andratx vid sydkusten till Port Pollenca vid kusten i nordost. Oerhört vackert efter kusten genom byarna med 14-km-klättringen upp till Puig Major som grädde på moset.

Ja, vi har inte legat på latsidan. Trevligt har det varit med många skratt och lite "psykningar" så klart. Bekvämt med "all inclusive" på hotellet, spa och massage för optimal återhämtning. Det har verkligen inte gått någon nöd på oss. Svajjigt eller obefintligt WiFi var väl enda minusposten - kanske. Rätt skönt med en nedkopplad vecka - faktiskt.

Inga kommentarer: