fredag 8 februari 2013

Distans och så

Efter en tung dag i tisdags då jag brottades med ett och samma problem hela dagen så löste sig problemet på onsdag förmiddag. Trägen vinner ju som bekant. Gäller inte minst i jobbet.

Så med den euforiska känslan i kroppen begav jag mig ut i sällskap med Anders för ett distanspass vid lunchtid i onsdags.

Anders Clason på sin 9kg vintercykel.

 Lugnt och fint temp runt Varpan och vidare ut mot Smedsbo. Vidare på gamla banvallen från Smedsbo mot Olsbacka där skotrarna kört men det ändå låg ca 10 cm nysnö. Där fick vi fin rundtrampsträning i några kilometer.
 
Anders tränar på rundtrampet.

Efter 3 timmar var vi nöjda och mörkret började också komma smygande så vi rullade hemåt. Men en riktigt fin tur blev det och eftersom det var någon vecka sedan jag cyklade ute så det var en skön känsla.
Igår blev det spinning på F&S med fylld sal. Mera spinning i morse innan frukost. Bra start på dagen ;-)

Få se vad helgen bjuder på distans, skidor eller TC.


F1 åkarna har sin sista dag i Jerez idag och de flesta har fått sina första pass i säsongens bilar. Teamen har fått sina första livedata insamlat. Bara att vända hem och fila vidare till nästa test 19:e februari, Barcelona. 
  
Jag håller en slant på Kimi den här säsongen.

I skogarna i Värmland finns det inte bara vargar i dessa tider. Svenska Rallyt har sin första riktiga tävlingsdag idag. Spännande att se hur nykomlingen VW Polo står sig i händerna på Ogier och Latvala. Loeb har fått att bita i. Kul!
Just nu ser det ut så här i topppen efter SS4;
PosNoDriverTimeDiff
Prev
Diff
1st
1.8S. OGIERM38:26.00.00.0
2.1S. LOEBM38:36.1+10.1+10.1
3.7J. LATVALAM38:36.9+0.8+10.9

Inga kommentarer: