torsdag 15 augusti 2013

På't igen

Jajamensan. På´t igen.

Efter några dagar på jobbet så är man med i leken igen. Bara att bege sig in i ekorrhjulet igen efter en kort semester.
Tre veckor med avbrott någon dag mitt i för fakturering. Dessutom med ryggskott inledningsvis och inringd i slutet av semestern på grund av en incident i vår driftcentral. Så semestern försvann fort. Men den känslan är också ett tecken på att den varit trevlig. Och det har den varit.

Har hunnit med bland annat det här - MTB-SM som åskådare, småfix på hemmafronten, körde ett riktigt trevligt och tufft långlopp norr om Ö-vik - mer om det en annan gång, besök hos far och mor i Jämtland, två långlopp i cupen - Engelbrekt och Finnmarken. Ungefär så.

Två vilodagar efter Finnmarksturen var det så dags att rör på sig igen igår. Det blev intervaller i Rottneby - vad annars ;-) Inget riktigt pang i benen eller så var det allt regnande som gjort att stenarna kommit fram ytterligare på stigarna. Jag hade svårt att hitta rätta flytet och inga topptider noterades. Lösa hundar, joggare och svampplockare var faktorer som också påverkade min framfart negativt. Men jag hade kul i alla fall.

Stötte förresten på Tobbe Wallén på vägen till Rottneby. Han var ute och justerade in sin nya Scott Spark 700 nånting - 650B fullgung. CykelVasan på G för hans del.

Sålde precis iväg min 26" Scott Scale 10 till en glad kille från Säter. Han gjorde ett kap. Det är verkligen fritt fall på priserna på begagnade 26". Han fick en fin tävlingsduglig cykel för mindre än vad ett par bra hjul kostar. Hemska tanke. Men bra att den kommer till användning igen - den är för fin för att stå i förrådet.

Inga kommentarer: