torsdag 16 december 2010

Skvaller

De bästa racerförarna tar sig igenom Eau Rouge på Spa Franchorchamps i 300 knyck utan att ens fundera på att lätta på gasen. Med samma precision träffar de de fyra tangeringspunkterna i kurva 8 på Instanbul Park - Diabolica - i 270 km/h. Detta trots att de utsätts för 4,5 g och inte kan andas på de 8 sekunder det tar att passera genom kurvan.
Trots det verkar det svårt för de snabba att framföra en helt vanlig cykel. Webber avslöjar i sin nyutgivna bok "Up front" att han körde de fyra sista racen denna säsong med axelfraktur efter en MTBkrasch. Inte första gången för Mark som förrförra vintern bröt både ben och axel i en mountainbikeolycka.
Men Mark är glad ändå och lanserar sin egen multisporttävling "Mark Webber Tasmania".

Gamle stöten Eccelstone vet hur slipstenen skall dras när det gäller att slå mynt av saker o ting. Här om veckan rånades han med dam på smycken för ett par miljoner. Så fort han kom ut från omplåstring på akuten åkte han till kontoret och snickrade ihop en reklamkampanj med klocktillverkaren Hubolt där Bernie visar sitt tilltygade ansikte med uttrycket "What people will do for a Hubolt". Smart grabb!

Inga kommentarer: