måndag 12 september 2011

Vilken vecka!

Citat från tidigare elever. Jag kan bara instämma.

Oojojo! Vilken vecka det var förra veckan. Utbildning ala high speed.

2 st 5 dagarskurser brände vi av på 6 dagar..Men inga vanliga 8-5 dagar som ni förstår.

Nej schemat var fullspikat från 8:00 till framåt 22:00 med två halvtimmes raster för lunch och middag. Däremellan nonstop förläsningar/demonstrationer blandat med egna övningar/labbar med uppmaningen "Grab a cup of coffe before you start the lab"--alltså flygande fika. På kvällen hemläxa med läsning på ett par-trehundra sidor. Ja ni förstår....ingen barnlek.

 90+ timmar studier totalt på 6 dygn..Pusst.

Mycket kompetent lärare  - Joel Jeffery - och det var kul--finns inget värre än lärare som bara upprepar det som står på presentationsbilden. Joel bjöd även på sång och musik. Kolla in ett exempel på hans hemsida.

Mycket givande utbildning som avslutades med 2 cerifieringar (prov) som jag lyckades klara. Så det gick ju vägen det där med att "lära gamla hundar....". Så nu är jag enligt Microsoft en MCITP --vad nu det innebär i praktiken-- på SharePoint 2010.

Denna vecka fick också bli den vilovecka jag brukar ta från cyklingen efter säsongen. 40-minuters prommenader innan frukost blev de enda fysiska aktiviteterna den gångna veckan. Skönt det med, men nu är det bara att hugga tag i vinterträningen...som så här inledningsvis på hösten kan vara mycket fina turer på helgerna..om vädret tillåter.

Inga kommentarer: