söndag 20 januari 2013

Det rullar på

Bloggtorka? Ja verkar inte bättre. Händer inte så mycket helt enkelt just nu. Arbetet rullar på utan större äventyr. Det har blivit lite övertid på grund av uppdateringar och fix som måste ske på "icke-arbetstid". Men inte mer än att det känts hanterbart. Bra att ha några timmar på kontot för fina distanseftermiddagar när väder och arbete tillåter.
Träningen rullar också på - med 3-4 Monark/spinningpass och 1 distanspass i veckan. Det blev distans inne på Monark igår -  liksom förra helgen  - då temperatur och TV-schemat varit som det varit. Vill gärna kolla in skidåkningen på TV. Skall väl bli bättring på utecyklingen vad det lider även om det ser ut att bli kallt kommande vecka. Men snart vänder det.


Har inte känt mig 100 idag så jag har bara slöat i soffan hela dagen idag och nu på kvällen har  förkylningskänningarna blivit tydligare. Har hittills kurerats med honungsvatten med citron och vitlök i. Några droppar Echinagard & lite Kan Jang på det. Blir nog en whiskey också innan sängen. Vill inte bli sjuk....men vem vill det?

Längtar till Italien.....se nedan
Denna bild fick jag som tröst och morot när @jockehallman fick höra om min förkylning. Tack!

Inga kommentarer: