lördag 12 oktober 2013

Lördag

Trots problem med KERS-systemet kvalade Vettel in på 2:a plats med stallkompisen Mark Webber på pole. Det säger lite om hur överlägsen Red Bull's team är just nu.  81hk  - som systemet ger - är ju ändå 81hk.
Dock hade inte Vettel så mycket till övers för spekulationerna kring hur detta problem påverkat honom i jakten på pole. Han gratulerade sin teamkamrat Webber istället och konstaterade kort "I'm not a big fan of 'without this', 'with this', 'if this' etcetc".
Återstår att se hur teamet hanterar det faktum att de har led 1 i starten. Möjligen gör Webber en långsam start. Eller så låter teamet Webber ta hem en vinst. Det är han väl värd och Vettel har ju löjligt stort försprång till jagande Alonso - 272 vs 195 poäng.

Appropå Oktoberfesten igår så serverades det Wienerschnitzel mit Kartoffelsalat und Suerkrauten,  Apfelstrudel mit Vanillesauce till efterrätt. Mums!

Blev väl ingen långrandig historia för min del. Många var intresserade av fotbollen så efter maten splittrades sittningarna betänkligt och jag valde att åka hem. Smart val - pigg som en lärka i morse.


Blev ett besök på endurospåren ute vid Skog i dag igen tillsammans med Anders. Kollade av en del av spåret som vi skippade senast. Sedan körde vi hela slingan igen. Lite mer löv och fukt än förra gången kombinerat med ett bakdäck pumpat för grusvägsdistans gjorde väl att fästet inte var vad skulle kunnat vara. Nyttigt och kul och rätt jobbigt.

Har lyft upp altanmöblerna på garagevinden och tagit ner snöskyffeln -  så nu kan de bli vinter.

Inga kommentarer: