fredag 21 februari 2014

Alternativ


Ja vintern bjuder ju upp till alternativ träning. 1,5 timmes snöskottning i morse tex. Lika bra att få bort det som fallit det senaste dygnet innan regnet kommer. Blir nog en vända till med skottning i em/kväll eftersom det fortfarande snöar på rätt bra. Vad nu den här snön skall vara bra för med tanke på kommande värmebölja.
Nåja nog gubbmuttrat om det. Som sagt alternativ träning - kompletterade snöskottningen med lite bålövningar innan lunchen idag. Nära till allt när man jobbar hemifrån.

F1jobbarna är inne på tredje dagen och svensken Marcus Ericsson har sin dag i bilen idag. 55 varv har han fått i skrivande stund och fler skall det bli.
Red Bull fortsätter ha lite strul och någon vidare fart har de inte heller presterat - ännu i alla fall.
Mercedes, McLaren och Ferrari är de team som verkar ligga i täten med att ha fått ordning på prylarna så här långt. Återstår en dag i detta testblock sedan får team chans att åka hem och skruva och fundera i 4 dagar innan det är dags för nästa 4-dagarsblock av live-tester på bana.

Hoppas Kallas nästäppa inte påverkat hennes form negativt - skall bli kul att se hur hon hanterar 3-milen imorgon. Det vore väl en fin avrundning på OS om hon fick med sig ytterligare en guldpeng hem (apropå uttrycket bronspeng :-)).

Inga kommentarer: