fredag 7 februari 2014

Så där ja

Då var det fredag igen! Det är ju liksom målet med varje vecka - att nå fredagen. Eller? Jo så måste det ju vara, varför har annars uttrycket TGIF uppstått?

Gäller väl mig med till viss del även om jag inte alls lider av någon ångest inför nån speciell veckodag. Varje dag ger nya möjligheter. Tacksam över att vara frisk och kry, ha ett arbete jag gillar och en familj att vara stolt över gör ju att solen skiner i sinnet varje dag.

Efter 5 dagars frossande och allmänt slöande i "cyclocrossland", förutom 6-7 timmars promenerande varje dag då förstås, så har träningen återgått till en stabil nivå.  Passet i tisdags kändes väl som förtjänat - tungt! På träningen igår och idag  - jo jag har redan tränat - var känslan betydligt bättre. Så det känns fint inför helgens pass.

OS har dragit igång, liksom Svenska rallyt. Kommer avnjuta valda delar från båda vi TV och Internet. Startar OS med att kolla in skidor imorgon kl 11:00. Igår imponerade Genzebe Dibaba stort genom att putsa världsrekordet på 3000 meter rejält.

Inga kommentarer: