söndag 6 mars 2011

Sportsöndag

Efter gårdagens motvinds-oplogadevägarupplevelse vek jag ner mig idag och körde Vasaloppsspinning trots gnistrande solsken. Det hade dock det positiva med sig att jag fick ihop I-landsproblempusslet med att både träna själv och kunna följa både Vasaloppet och 5milen. Fick ihop 4 timmar på sadeln genom att tjuvstarta innan Vasalöparna lämnade Berga by. Föret indikerade ju att det skulle gå snabbare än fjolårets 4:02.

5milen blev ju (som vanligt) en svensk uppvisning i total avsaknad av taktiskt sinne. Det var bara att tacka o ta emot för Norge.

Kommande vecka är det så dags för F1teamen att genomföra lite försäsongstester igen denna gång på Circuit de Catalunya. Få se om Red Bull fortfarande visar snabbhet eller om något av de andra teamen börjar få upp farten. Williams och Renault är de 2 team i mina ögon som varit mest inovativa och som skapat mest snackisar så här långt. Renault med sin avgasutblås och Williams med sin växellåda/bakvagn. 20 dagar kvar till första race som blir på Albert Park i Austrailen eftersom racet i Bahrain blivit uppskjutet pga oroligheterna i landet.

Inga kommentarer: