söndag 29 mars 2009

Sportsöndag

Upp 7.30 för att kolla in premiären i F1 på Albert Park.

Tja, jag skrev det redan den 19:e. Med frågetecken efter men ändå.

Button tog premiärsegern på Albert Park idag. Han var aldrig hotad. Desto mer spännande var det längre ner i fältet, tex Vettels bravad - han körde av sig själv och Kubica från en andra respektive tredje plats när de hade rutiga flaggan nästan inom synhåll på 3:e sista varvet! Imponerande prestation av Hamilton som körde upp sig från 18:e till en slutlig 3:e plats. Strongt.

Efter målgången i F1 for Martin och jag till Scandic för att möta upp med de övriga som anmält sig till upptaktsträff för ungdomar och juniorer i MTB. Lite folk från Borlänge, Säter och Grycksbo dök också upp. Kul!. Jag o Thomas Rissveds tog hand om gruppen med juniorerna. Vi tog en runda på de fina vintervägarna på övningsområdet. Kanske inte den mest inspererande terrängen för MTB men bättre än de slaskiga större vägarna. Blev ett kort pass på ca 1,5 timme som vi avslutade med gemensam staffet.

Därefter dusch och lunch på Scandic. DCF bjöd :-).

Sedan hem där vi precis han se sista stående skyttet i damernas WC i skidskytte. Rafflande är väl det minsta man kan säga. Strongt att hålla nerverna i styr av Helena Jonsson. En tjej med tävlingsnerver!GRATTIS!

Snabb fika med familjen och sedan till Friskis&Svettis för distansspining i 2 timmar. Ja distans o distans, men lite längre än de 1 timmes pass som annars står till buds.

Hem till en god middag. Ja, visst har jag det bra :-). Nästan 2 timmar F1, några minuter skidskytte och nästan 4 timmar cykling idag, najs!
Ringde o gratulerade pappa på hans 68-årsdag också.

Bara Sportspegeln och Van Veeteren kvar snart, på den här dagen.

Inga kommentarer: