söndag 13 maj 2012

När kommer sommaren

Alonso och Maldonado sida vid sida in i första kurvan. Kampen pågick i stort sett racet igenom.

Distans igår tillsammans med Kim o Anders. Trevligt värre! Lugnt o fint prat-tempo hade utlovats och det lyckades vi riktigt bra med. Alla fick vi bli trötta och tömda på energi ändå. Vi hade 4 timmar rulltid men jag var ute på cykeln i 4:45 och drack ca 1 liter vatten, så benen var rejält tomma när jag kom hem.

Efter lite fix bar det sedan iväg för att bevittna Stadskamp i pardans och disco mellan Falun o Örebro. Anna med sin partner tävlade. Varje omgång bestod av en (ett par) tävlande från respektive stad som poängsattes av 3 domare. Poängen räknades ihop till en totalt per stad. Falun vann men det var spännande in i det sista. Anna var nöjd.

Idag - distans med Anders. Hade tänkt köra lite kortare och snabbare än igår men stumben från start till mål gjorde att det bara blev kortare. Ingen puls och ingen ork. Kanske var en omelett till middag och lite smörgåstårta på danstävlingen ingen bra eller otillräcklig återhämtningsmat? Men solen sken och vi skrapade ihop 3 timmar.
Vi stötte på långloppsåkaren Leitner i Rottnebyskogen också liksom orienteraren och sportspeakern Edman.

Arrangörsmiss; F1 och WC i XCO samtidigt! Jag valde att följa WC vi Redbulls fina bevakning och kollade med ett halv öga på iPhoneappen hur det gick på F1loppet.

Slutade med tippad segrare i XCO och otippad segrare i F1. Nino visste var och när det var dags att sätta in den avgörande fartökningen.
Williamsstallet tog sin första pallplats sedan 2004 genom Maldonados otippad vinst. Eller otippad--han stod ju i pole position men även det var lite sensationellt. Alonso snopen? 2:a. Hamilton fick starta sist trots snabbaste kvaltid eftersom det inte fanns en droppe bensin kvar  - att göra regelmässigt bränsletest på - efter kvalet. Snopet även det.

Nä, får det bli lite värme så man slipper ha vinterhandskar o buff på distanspassen.

Inga kommentarer: