måndag 10 december 2012

Dagen efter andra advent - Nobel

Tänkte skriva ett inlägg igår men det blev inte av. Kände att så mycket inte hade hänt värt att delge eller dokumentera. Men så idag - passerade jag detta inlägg. Lite som rubriken på det inlägget antyder kände jag att det jag tänkte skriva om igår skulle tolkas.

3 timmar spinning - bästa sättet att döda cykelglädjen tänker nog många. Men det var ett bra pass som Johan bjöd oss på. Även om så långa pass nog inte skall köras för ofta inomhus. Det finns en risk att det  upplevs som tråkigt då. O det ska vara kul att träna -- det är ju det som är hela grejen.

Nu var jag ju inte ensam att göra det här valet. Det skedde i Umeå förra helgen, i Falun igår. Ett femtontal tappra, eller "livlösa", var vi. Utealternativet kändes inte aktuellt då termometern visade -24. 10 grader varmare, så hade det blivit skidor.
Hoppas på lite humanare temperaturer kommande helger så skidpremiären kan ske. Eller vinterdistans för den delen.

En glad & stolt Martin kom hem i går kväll med 3:e plats totalt i Merida Northwave CX Cup i bagaget. Riktigt kul! tyvärr inte helt strulfri helg denna gången heller då han körde omkull i lördags. Efter lite meckandet med bromsen var han sist iväg. Körde upp sig till en 5:e plats. Bättre lopp igår - in på 4:e plats.

Nu skall vi plocka undan cykelverkstaden i garaget för den här säsongen så att vi får in bilarna. De behöver lite omvårdnad. Vintern kom hastigt på så båda saknar vintervaxning och lite annat fix.
Vallastället skall också fram så klart.

Kikade in på Cykel&Fjäll för att lösa in rabattkupongen som de skickat ut. Fyndade ett par nya Lundhagsbrallor, det är ju Nobelfest i kväll

1 kommentar:

Karin sa...

Nog finns det roligare cykling att ägna sig åt än inomhuslångpass, fast personligen föredrar jag det alla gånger framför att snora ute i ett längdspår ;)