söndag 2 december 2012

Advent & så

Fint ute idag

Vinterväg - inge salt här inte

Både mjukt & hårt i paketen

Balsam

Gårdagen ägnades mest till paketöppning - födelsedag som det var. Både mjuka & hårda. Tårta. Hemgjord leverbiff med lingonsylt och kokt potatis till middag var pricken över i:et på en perfekt dag.
Lite kallt för att cykla ute tyckte jag och struntade i det. Kollade istället på hur andra stretade på skidor i ett kylslaget Kuusamo.

Idag ändå lite kallare men mindre blåsigt och ingen nederbörd. Först lite soffmotion ala Kuusamo. Northug får nog ta sig en funderare på hur kommande tävlingsvinster skall säkras. Det var väl inte sååå övertygande idag....

Efter att skidlöparna gått i mål var det dags att röra lite på gubbkroppen. Blev lite multisportande idag först 1 timme ute, därefter 30 minuter bål & ryggövningar inne och avslutade sedan med 40 minuter på Monarken. Blev lagom mör och trött och hungrig till middan.

Nu har jag packat upp en ny UPS och testkört den lite innan den skall i drift i morgon när jag ska starta igång labbservrarna igen. Datorskåpet kom hem i fredags med värdefull bärhjälp av Martin.

Inga kommentarer: