fredag 30 november 2012

Ett sista försök

Ferrari gjorde tidigare i veckan ett sista desperat försök att "fixa" VM-titeln till Alonso.
Genom att skicka in ett brev till FIA med begäran om utredning hurvida Vettel brutit mot reglerna när han på 4:e varvet i Brazilian GP:t körde om Vergne under  - det Ferrari uppfattat som  - gul flagg.

Det visade sig dock att mellan de paneler som visar status utefter banan fanns också en flaggvakts-postering. Så Vettel körde om i en till synes - med utgångs punkt från signalpanelerna  - gul zon, men det skedde efter denna flaggvakts-postering, där grön flagga visades. En helt regelrätt omkörning alltså....

Hade FIA funnit omkörningen regelvidrig hade Alonso förmodligen fått VM-titeln eftersom bara futtiga 3 poäng till slut skilde mellan Vettel & Alsonso.

Vintern är på ingång verkar det. Har nog fallit 1decimeter nu snart. Finkornigt det som kommer ner så det stiger inte så fort.
Hoppas på fallande temperaratur så det får ligga kvar nu. Synd bara att det inte varit kall några dagar innan  så marken hunnit frysa till. Det hade varit bättre för alla som vill göra skidspår.

En lugn dag idag "so far" i alla fall. Bra start på fredagen med morgonpasset på Friskis, så klart följt av stans bästa frukost. Sedan var jag upp till kontoret på Kyrkbacksvägen och städade ut det sista i rummet och plockade ur datorer ur rackskåpet. Nu återstår bara att frakta hem skåpet och rigga upp allt igen.

Inga kommentarer: