lördag 17 november 2012

Så mycket bättre

Efter JulGalan igår var det så dags för en Sportlördag idag.

Kl. 10:30 drog Lisa Nordén igång sitt föredrag där hon berättade om sin "triatletresa".
Vilken tjej! Att så mycket vilja kan rymmas i en så liten kropp. Pannben är bara förnamnet. Insikten om små detaljers betydelse och den professionella inställningen till sin träning är slående.
Men det klart, man blir inte bäst i världen genom att ta det lite som det kommer. Noggrant planerande, analyserande och lyhördhet för kroppens signaler kombinerat med idogt tränande är receptet.
Det var mycket intressant och givande att få höra hennes egen berättelse om sin resa från nybörjare till där hon är idag.

Efter föredraget fortsatte jag sportandet med att kolla på damernas skejtlopp från Bruksvallarna. Kalla visade igen vem som är drottning på 10 km skejt. Kul också att Sofia Bleckur visar så bra form trots sina stora problem med ryggen. Finns lite pannben där med.

F1 - blev så nästa sportgren för dagen. Kval inför näst sista racet i USA. Vettel visar fortsatt kvalitet och tog pole igen. Bara Hamilton kunde stressa lite mot slutet.  Jag tror det blir en rätt bekväm seger för Vettel då de verkar få bra fäste tidigt. Han hinner lägga några viktiga sekunder redan på de första 2-3 varven innan de övriga får upp tempen i däcken.

Inget eget sportande idag . Hade velat haka på guidningen i Rättvik när IK Jarl skulle visa sina planerade MTB-leder för representant från "Biking Dalarna". Men det krockade med Lisas föredrag.
Vila var nog bra det också, efter träning 4 dagar i följd.

1 kommentar:

matsed sa...

Klart du väljer att lyssna på Lisa! Mig har du ju.hört förr...