tisdag 21 januari 2014

Rätt ska va rätt

Promillegräns

För att säkerställa den saken kalibrerades Monarken igår. En 4-kilos kalibreringsvikt inlånades från certifierad Monarkmekaniker. Att sedan genomföra själva kalibreringen var snabbt gjort. Finns ju instruktionsvideo på Monarks hemsida om man skulle behöva. Pedagogiskt och enkelt.
Naturligtvis var den rätt kalibrerad från Vansbro. Men ändå skönt att få det bekräftat. Nu vet jag att jag har äkta Monarkwatt. Viktigt sånt där, ju.

En annan sak som är viktig är att lyssna på kroppen. Därför avstod jag från några mer ansträngande fysiska övningar igår. Min ringa sömn bidrog till ett tillstånd närmast ett "preförkylningsläge" under eftermiddagen och kvällen. Huvudvärk och annat otäckt. Vitlök, Echinagaard och Kan Jang inmundigades som en säkerhetsåtgärd och i hopp om bot och bättring. Tidigt i säng. I natt 8 timmar sömn och idag helt OK känsla igen. Skönt. Redo för intervaller ikväll.

Att vi eventuellt får en svensk i F1 under kommande säsong är väl värt att notera. Ryktena har kommit och gått under senare tid och skulle GP2-föraren Marcus Ericsson få plats i Caterham är det inget mindre än en riktig skräll. Hoppas, hoppas. Besked kommer enligt uppgift senare idag då förarna skall presenteras.

Inga kommentarer: