torsdag 2 januari 2014

Så var man igång igen då

Åter på jobbet idag efter en lång ledighet. Även om en hel del säker fortsätter ledigheten några dagar till. Det krävs ju liten egen insats detta årsskifte för att få ihop en riktigt lång ledighet.
Å andra sidan är det det ju tillräckligt många dagar lediga så bättre att spara på de (surt) förvärvade semesterdagarna till en annan period. Ja detta kan man ha olika åsikt om.

In i hjulet igen då både på arbete och träning. Startade träningsåret - eller kalenderåret egentligen - med ett kortare distanspass på vinterMTBn igår. 3 timmar på diverse vägar blev det. Lite lyx med ny vintercykel denna vinter.....Hade funkat lika bra med sommarcykeln då vägarna var helt snöfria och i stort sett torra - fria från salt.

Trodde förövrigt att längdskidåkare var ett segt släkte med tanke på alla timmar de flesta utövarna lägger ner på sin träning. Ett annat intryck får jag från TdS där man idag har 2:a vilodagen efter rätt korta tävlingsinsatser samt att många väljer att kliva av och åka hem för att ladda för OS. Jag som gått i villfarelsen att tävling är bästa träning.....


Inga kommentarer: