onsdag 1 oktober 2014

Servicetider

Så här på höstkanten är det ju lämpligt att se över materialet.

Jag skickade in min Garmin Edge 500 för garanti(3 år)åtgärd i fredags. Powerknappen hade nästan gett upp. Var 10:e tryckning eller så reagerade den på. Idag ser det ut som det har gått ett paket i retur från Garmin. Snabba puckar. Återstår att se om de lagat min gamla eller skickat en ny ;-) Kvittar ju vilket bara den fungerar igen.


Gaffel- och dämparservice på Epicen är också beställd - eller utbytesdelar i alla fall. Nya BRAIN både bak och fram samt tätningar och ny olja. Själva servicen får bli lite senare i höst. Nytt vevlager skall också på plats.

Har också hämtat hem ett bakhjul som varit under Mattias Hellöres behandling. Han kan det där med karbon. Ni ser på bilden nedan. Knappt synligt där det tidigare var en skada efter ett kraftigt genomslag.
Snyggt lagat av Mattias.

Kroppen är också på service...nä skoja bara. Men den får vila lite nu i väntan på att förkylningen ger med sig. Inte helt fel timing med förkylningen ändå, har ju haft tur att få vara frisk hela sommaren. Lite vila så här på höstkanten är ju inte helt fel innan det är dags för lite mer struktur igen i slutet på månaden.

Inga kommentarer: