måndag 23 augusti 2010

Blå himmel

Det är fint i Dalarna, men de visste nu ju redan.

Med Anders som vägvisare var vi 4 tappra som igår stack ut på ett distanspass. Förutom Anders var det Stefan Snell, Kim Anastasio och undertecknad. Efter en del snurrande i Falun på möjliga och omöjliga ställen styrde vi ut ur stan över Källviksbacken, förbi Vällgården där vi blev lite blöta om tassarna. Vidare förbi Mörtsjöbo, vid Nedre skog missade jag i korsningen och ledde truppen upp till P-Floyds hemmaarena. Här beslutade sig multisportaren Kim för att vika av hemmåt. Han hade tydligen en starttid på Lugnet lite senare. Vi som var kvar fick en fin stigning upp till Saxlindan. Turen gick vidare via smultronställen såsom Kolarboberget, Valshed, Rexbo, Kvarnberget, Solarvet, Sågmyra, Årboheden. En seg uppförsbacke vidare till Mickels, Kallesbacken, Andersbo, ner till Bjursen och upp till Attjärnbo, ner till Bjursås igen och vidare mot Falun över Långtjärnsberget och Haghed.

108 km och 1240hm fick vi hop - en bra genomkörare inför Finnmarsturen. Benen kändes ok och uppåttrenden håller i sig. Dock en bit kvar till känslan jag hade i början på juli. Men det går åt rätt håll.

Det har varit en toppenhelg som inleddes med "ForEverYoung"konsert i Gävle på fredagkvällen. Mycket nostalgi där vill jag lova. Alphaville gjorde det bästa framträdandet tycker jag. Sillfesten i bystugan på lördagkvällen var också en trevlig happening.  

Inga kommentarer: