tisdag 23 augusti 2011

Pusslet

Lite dåligt med uppdateringar här på senare tid. Omställningen från semester - med hur mycket tid som helt till vad man vill - till pusslet med heltidsarbete, skolstarter, skjutsningen, hämtningar, fasta tider, träning har satt sina spår i detta forum, eller inte, snarare.
Nåja nu är jag väl i takt med tiden igen....Veckorna har rullat på med träning ungefär enligt plan--intervall, distans, vila...ja ni kan det här nu. Har kört både ett spiningpass på F&S och några pass på Monarken hemma då vädret visat sig från sin sämre sida.

Man blir snabbt bortskämde med sol och värme och drar sig för att sticka ut i regn och rusk. Men det är väl bara att vänja sig med lägre temperatur och sämre väder---hösten kommer allt närmare.

Jag körde igenom den nya Finnmarksturenbanan i söndags. Vi var ett 10-tal cyklister som fick guidning runt banan av en av banläggarna - Peter Almlöf. De har lyckats få till en bana som innehåller lite av allt; snabba stigar, lite mer tekniska stigar, uppförsbackar och utförslöpor. Men framförallt är den omväxlande och underhållande. Inga oändliga partier av nått. Regntålig bana med få blöthål. Riktigt bra.

Formen och motivationen har kännts bra ett tag så jag ser fram emot lördag. Hoppas på sol :-).

Inga kommentarer: