söndag 3 november 2013

Distans och butiksbesök

Sådärja då rullade Vettel precis över mållinjen i Abu Dhabi. Han slår inte av på takten precis fast han säkrat världsmästartiteln för i år. Passerade sin teamkamrat Webber redan i första kurvorna och höll sedan ohotad ledningen in i mål. Inte så spännande publikunderhållning men imponerade prestationer på banan lika fullt.

En behaglig helg med en tur till Insjön i dag. Kollade in Lundhags fabriksbutik som öppnade i somras. Blev väl ett besök på Clas Ohlson och de övriga butikerna runt Hjultorget också. Delicato outlet tar väl priset ändå - jag menar Delicato är väl lågpris redan från start. 

Inspirerad av Öijers crossdistans som han skrev om för ett par veckar sedan körde vi i stort sett samma tur igår. Vi missade en korsning vid Sågmyra och det blev lite MTB en bit innan vi hittade ut på rätt väg igen. Fina vyer och kul med lite nya vägar. Kända stråk men en hel del nytt. Efter 3 timmar när turen styrde upp mot ännu en backe vid Valshed valde Anders att ta landsvägen hemåt. Så de sista 100 minuterna fick jag köra solo. Det blev en en riktigt fin tur med dryga 1500 höjdmeter enligt min Garmin.

Det gick upp o det gick ned igår.

Lite bålträning får bli dagens övning.


1 kommentar:

Henrik sa...

Kul att ni testade rundan, och verkade gilla det dessutom.