fredag 7 mars 2014

Sommardäck


Jepp, idag åker de på - sommardäcken. På vintercykeln. Fortfarande vinterperiod med fokus på distans och intervaller i salig blandning så fincykeln får vänta någon vecka innan den kommer ut. Även om man är bra sugen nu på att testa den på riktigt. Har bara kört några meter i garaget och i hallen/vardagsrummet på den ännu för att ställa in sadel och reglage ;-)

Nya sommarsulor till bussen skall jag också beställa idag så hinner det komma och även komma på fälgarna innan det blir dags att byta av dubbdäcken. Det står inte på förrän det är dags. Tror det får bli Continental PremiumContact igen. Rätt tysta, hyfsat hållbara och har bra grepp på vått. De är de tre egenskaper som jag prioriterar mest på bildäck. På torrt funkar nog vad som helst, i stort sett, men på vått skiljer det en hel del mellan olika tillverkare.

Oliver-musikalen igår var helt ok - jag besitter inga kunskaper för att göra någon djup analys i det ämnet. Men trevligt och underhållande var det. Rekommenderas!

Noterade att Giant startar ett renodlat tjej-team  - Liv Pro XC Women's Team med Jolanda Neff och Maja Włoszczowska. Två av de absolut främsta i samma team - blir riktigt spännande att följa.

Inga kommentarer: