onsdag 3 juni 2009

Lokala skurar

är väl väderläget i Falun just nu. Tänkte ut en stund ikväll, men håller det i sig med detta regnande vete tusan. Kanske det blir TC inne istället. Får se. Skulle vilja känna på bakhjulet som blivt justerat lite innan Lida.

Ja Lida Loop ja, det lär bli lite blötare i år än de senaste 3 årens dammande. Kanske surhålet i början på 2:a slingan för göra skäl för namnet igen. Säkrast att kolla upp det på lördan lite.

Arrangörerna fattar att det är just arrangemanget man skall utveckla - inte byta bana varje år. Nytt för i år är att man kan köpa langning. Utmärkt idé, hur många är vi inte som åker omkring på dessa tävlingar utan supportar och inget högre önskar än lite langningshjälp. För en spottstyver kan man nu allstå köpa 2 eller 3 flaskor sportdryck varav de 2 senare langas vid varvningen på Lida. Skall bli spännande att se hur det funkar. Jag menar hur skall de veta vilka som är berättigade till langning och hur skall man hinna langa till alla som är berättigade. Men en bra idé.

Helgen som gick tillbringades en del tid i Borlänge där jag supportade Martin under Borlänge Tour.

Fick en del cykeltid själv också - det var ju omöjligt att låta bli i det vackra vädret. Racer körde jag - på fredagkvällen till Mellsta. Lördag förmiddag en 10-milatur på racer med Stefan Brykt- fd. italienproffset. På söndagen tog jag en 6milatur innan middan efter tävlingarna i Borlänge.

Inga kommentarer: