lördag 2 januari 2010

Dubbelpass

Hög tid att få igång kroppen igen efter helgernas frossande i mat och uteblivna träningar pga kyla. Idag avverkade jag först ett spinningpass på Friskis&Svettis på förmiddagen. Passade också på att betala ny medlemsavgift för i år så jag kan fortsätta boka pass via nätet. Därefter lite lunch o fika under tiden som damerna körde 10 km i TourdeSki. Sedan var det dags att spänna på sig laggen själv. Barbro och jag tog en tur i Stångtjärn. Inte allt för bra spår, lite sladdriga och lite lite snö på sina ställen. Men det funkade. Vi såg färska spår efter grisarna där också men ingen gris syntes till. Undrar när det kör igån med jakt på dessa? Vildsvinen är ju betydligt fler än de stackars vargarna man nu jagar från snöskoter eftersom de tydligen är alldeles för många.

En av datorerna här hemma drabbades av virus igår - så nu blir det ominstallation. Lyckades få bort själva viruset men tydligen finns en del sviter kvar för antivirusprogrammet går inte igång ;-) Jag orkar inte spendera mer tid med att försöka få till den och ominstallationen tar bara 25 minuter. Dock går det väl lite mer tid innan den är helt återställd, man har ju en förmåga att installera på lite extra program än de som kommer med i ominstallationen.

Ikväll del 2 av Olycksfågeln. Ska ta ett fotbad också så tassarna blir mjuka o fina. Ett par veckors tassande med Ullmaxstrumpor har gett lite torra fötter.

Inga kommentarer: