lördag 9 januari 2010

En slö dag

Jag hoppade upp vid 7 idag. Grötfrukost i lugn o ro med tidningsläsning, toppat med lite kaffe. Skjutsade Martin till Velodrombygget till kl.9. Sedan en timmes spinning på Friskis. Där träffade jag Peter Almlöf som jag inte sett på hur länge som helst. Det blev lite cykelsnack men också lite privatliv efter passet.

Lite lunch hemma sedan har det mest blivit rodelställning i TV-soffan.

Hade ett tag funderingar på att gå ut i garaget och fixa lite med XChojen men det kändes inte SÅ angeläget med tanke både på almanacka och utetemperatur. Men det skall bli spännande att se vad vikten hamnar på när den den är raceklar.

Bra kört av Daniel Rickardsson och Marcus Hellner i dagens Tour De Ski, även damerna med Britta Norgren-Johansson på 6:e plats, Magdalena Pajala på 10:e och Lisa Larsen på 18:e plats gjorde bra lopp tycker jag. Både Daniel och Marcus har bra utgångsläge inför morgondagens klättring. Marcus går ut som sjätte man och Daniel går ut som femma. Båda har en rimlig chans på 3:e platsen. Det kommer bli riktigt spännande!!

Funderar på att köra testcykel under tiden de åker skidor imorgon för det är väl säkert för kallt att göra något vettigt ute.

Inga kommentarer: