torsdag 29 april 2010

En vanlig Torsdag

Bilden har inget med texten i inlägget att göra men snygg häck tycker jag!

Lite spänd av förväntan var jag på jobbet vid kvart över 7 idag. Anledningen till anspänningen var att jag igår kväll flyttat ett viktigt system till ny dator för en kund och att en ny web skulle gå live för en annan kund. Men med gott arbete och bra förbredelser så flöt allt på bra på båda fronter. Riktigt skönt!

Ikväll har jag kört ett träningspass på Jungfruberget igen. Nötte delar av TTbanan 2 heat om 2 varv vardera. Ojoj vad jobbig banan är. Så jobbig som den är måste den vara nyttig. Justeringen av gaffeln till lite mjukare och med snabbare retur gjorde att det flöt på bättre än i tisdags. Även idag var Martin med och gav lite råd å dåd mellan heaten. Det är kul att han vill haka på gamlingen! Men det är inte kul för Martin då förkylningen vägrar släppa greppet om näsa och hals. Så med känslan under passet och efter en undersökning av vår granne som är läkare tog han beslutet att stå över tävlingen i helgen. Trist!
Trist är det även för Anna som ligger däckad i soffan och är förkyld. Inge kul nu för barnen alltså. Hoppas sjukdommarna ger med sig snart.

Inga kommentarer: