tisdag 10 maj 2011

Återbesök

Lite sen uppdatering från helgen som gick. Vi åkte ner till Hjo på fredag eftermiddag och med oss i bussen hade vi Lars Bleckur. Kul med sällskap och resan ner gick i ett nafs. Väl framme i Hjo checkade vi in på vandrarhemmet vilket tog sin lilla tid då stackars föreståndarinnan inte hunnit lära sig den nya kassaparaten. Det är inte lätt med så många knappar och originalhandbok. En enkel lathund hade underlättat för henne. Det var fortfarande samma föreståndarinna nu som när vi bodde på vandrarhemmet under O-ringen Skövde, 2002 tror jag det var.

Vi rullade tävlingsbanan något varv innan vi fixade middag. Utmanande bana med tekniska utförslöpor och några ordentliga stigningar. Nästan bara singeltrack.
Tävlingen på lördag gick bra tycker jag - tappade naturligtvis utför men anslöt på platten och uppför. Fick utmärkt teknikträning där jag lyckades hänga med bättre utför vartefter loppet pågick.

Lördagen rundade vi av med gemensam middag tillsammans med Mats o Lena Edvardsson, Mats Mattsson samt ytterligare en "IK Jarlare" och CRT-gänget vilka dessutom firade Fredrik Edins seger i elitklassen.

Söndagens bana påminde om banorna i Borlänge Tour med snabbåkta enkla stigar och några stigningar, dock ej lika branta som i Borlänge. Ingen större utmaning tekniskt denna dag men bra träning för flåset. 2 bra pass under helgen således - riktigt kul!

Inga kommentarer: