söndag 29 maj 2011

Pysselhelg

Inget speciellt i helgen mer än allmänt småpyssel inför stundande studentexamen. Ja inte min då, men Martins. Undan med det sista av vinterkläder (!!), upp med tavlor, olja möbler, ja ni vet allt sådant som man skjutit upp med kommentaren "det gör jag imor´n". En del jobb har jag också hunnit med idag, blir mer av den varan på övertid imorgon kväll också.
Jag körde ett distanspass med Anders igår igen, vi skrapade ihop 3½timme på grusvägar, stigar, skogsvägar och några meter asfalt. Blåsigt och mest uppehåll men en rejäl regnskur fick vi på oss efter ett par timmar men den var snabbt över. Vi hittade lite nya stigar i strandkanten av sjön Logärden. Anders hade förståss varit där förr - naturligtvis :-). Älg fick vi se där på ett hygge.

Ett par extra intervallpass är inplanerade kommande vecka  - för att stressa kroppen lite inför LidaLoop och om möjligt få lite fart i kroppen. Borlänge Tour hade ju varit perfekt träning men nu blev det inget med det eftersom det var oklart hur mycket jobb det skulle bli i helgen.


Vågar vi hoppas på denna prognos...?

Inga kommentarer: