onsdag 26 juni 2013

Monarkväder

Vädret har väl inte visat sig från sin bästa sida idag. Tolv grader och regn, hur kul är det på en skala? SMSade fram och tillbak med Kim lite på eftermiddagen och var inställd på att ta en tur bort till "vår" bana vid Gamla Berget för att klämma några intervaller.
När det var tid att börja byta om så öppnade sig himlen igen - vet inte för vilken gång i ordningen idag.
Så jag vek ner mig och valde +20 grader och musik på Monarken. Det var ett tag sedan och det var väl räddningen skall erkännas. Så kul är det inte att cykla innomhus på sommaren. Fick väl till ett skapligt pass  - en tjuga och ett gäng enminutare fick det bli. Gott och blandat i 1 timme. Monarken är ärlig och den gav mig possitiv feedback idag. Kul!

Uppdaterade min iPhone4:a till iOS7 beta2 idag. Verkar lite stabilare än beta1:an. Det avskalade gränssnittet kommer man nog vänja sig med - såklart.
Det går lite långsammare än iOS6 gör på iPhone5:an, men kombinationen långsammare processor och betakod med, säkert, en massa debuginfo bidrar säkert till den upplevelsen. Får vi verkligen hoppas i alla fall. För just snabbheten i menyväxlingar och byten mellan appar är ju en viktig del i upplevelsen att det "bara flyter på" och som skiljer ut iOS från de andra alternativen idag.

Inga kommentarer: